Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Često postavljena pitanja

Iva Viljevac nakit možete kupiti na internetskoj trgovini www.ivaviljevac.com te u poslovnicama na adresi Dežmanova 4 i City Center one West u Zagrebu. Radno vrijeme trgovina možete pogledati ovdje.

Veći dio našeg nakita izrađen je od 925 srebra. U svakoj kolekciji nudimo i nakit s rozom ili žutom pozlatom. U ponudi imamo i jednu kolekciju od čelika. Detalje o materijalima izrade možete pronaći ispod opisa svakog pojedinog artikla.

Zamjena je moguća u roku 14 dana od primitka pošiljke, ukoliko ste ga kupili putem internetske trgovine. Za zamjenu potreban nam je račun ili broj narudžbe koji možete pronaći na poleđini kartice koju ste dobili unutar paketa. Personalizirani artikli ne mogu se zamijeniti.

Ukoliko je nakit kupljen u jednoj od fizičkih poslovnica, zamjena je moguća u roku 14 dana od kupovine, za isti ili veći iznos. Prilikom zamjene potrebno je priložiti račun. Ukoliko ste nakit koji želite mijenjati dobili na poklon, potrebno je priložiti poklon račun.

Nakit koji ste naručili putem internetske trgovine možete vratiti u roku 14 dana od primitka pošiljke. Bitno je da nakit nije nošen i da ga vratite u neoštećenoj kutijici u kojoj je i stigao. Personalizirani artikli ne mogu se vratiti.

Nakit kupljen u fizičkim trgovinama nije moguće vratiti, ali ga je moguće zamijeniti za drugi artikl u istom ili većem iznosu (uz nadoplatu).

Veliku pažnju pridajemo detaljima, tako i ambalaži.

Nakit kupljen putem online shopa dolazi u brendiranoj kutijici, omotanoj u šuškavi svileni papir, zajedno s detaljima i personaliziranom porukom koji će Vaše iskustvo kupovine učiniti nezaboravnim. Ukoliko želite nakit koji ste naručili online pokloniti i potrebna Vam je klasična vrećica, to nam svakako napišite u napomeni prilikom kreiranja narudžbe.

Nakit kupljen u fizičkim trgovinama pakiramo u brendirane kutijice i vrećice.

Ručna izrada neće utjecati na Uvjetima poslovanja određen rok isporuke. Rok isporuke kreće se od 1 do 10 radnih dana od zaprimljene narudžbe. Prosječan rok isporuke je 3 dana. Artikli dostupni na internetskoj trgovini nisu nužno dostupni u fizičkim trgovinama. Ukoliko neki od artikala nemamo odmah dostupan u poslovnicama, iz kojih ga šaljemo Vama, u najkraćem mogućem roku od nekoliko dana taj artikl ćemo izraditi. Ukoliko želite provjeriti točan datum isporuke za određen artikl budite slobodni nazvati nas ili poslati mail. Za sljedeće artikle rok izrade može biti do 10 radnih dana:

  • Letter narukvica s konopom
  • Letter narukvica s lancem
  • Dream narukvica s konopom
  • Dream narukvica s lancem
  • Dream končana narukvica
  • Dream mini narukvica
  • Letter ogrlica
  • Dream ogrlica
  • Medallion privjesci

Ukoliko ovdje niste pronašli odgovor na svoja pitanja, pročitajte Opće uvjete poslovanja.


Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem maila: info@ivaviljevac.com.