Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Terms.

FREE DELIVERY FOR ORDERS OVER 70€ IN CROATIA

bars
_DSC9074

WE HAVE WON THE PRESTIGIOUS AWARD FOR THE BEST DESIGN OF ACCESSORIES

The most prestigious award in Croatia in the field of fashion, design and culture, Elle Style Award, in the category of best accessory design, was awarded to our designer Iva Viljevac. 

“Hvala ELLE na ovom velikom priznanju, bit će nam veliki poticaj i motivacija za daljnji rad. Ljepši način da privedemo kraju ovu uspješnu poslovnu godinu nismo mogli zamisliti.” – Iva Viljevac Toš


Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU – Meštrovićevu paviljonu, odvijao se događaj godine koji je ujedno bio i slavljenički. Magazin Elle proslavio je 20. rođendan na najljepši mogući način, a pritom je okupio najbolje od modne i umjetničke scene.


Na tradicionalnom black carpetu i svečanoj dodjeli najveće hrvatske nagrade za stil magazin Elle je i ove godine okupio brojne uzvanike, od dizajnera i modela, novinara i fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, do influencera i fashionistica poput Ide Prester, Loredane Bahorić, Ive Viljevac, Nenada Korkuta, Mare Milin, Lucije Šerbedžije, Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković Brdar, Nevene Dujmović Prizmić, Elene Dizdar i mnogih drugih.

22.11.2022.

Facebook