Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars
nova kolekcija - everyday pearls

Nakit s biserima za svaki dan

„Everyday Pearls“ naziv je naše nove kolekcije nakita s decentnim slatkovodnim biserima. Kako i samo ime govori, ovu kolekciju nakita s biserima možete nositi svaki dan.

Nakit s biserima više nije rezerviran samo za posebne prilike. Ležerno ili formalno, noću ili danju, bisere možete nositi kad god i kako god želite. Kombiniranje elegantnih bisera s ležernijom odjećom stvorit će zanimljiv kontrast i dati privlačan svakodnevni izgled. Ono što je bitno kod svakodnevnog nošenja bisera je jednostavnost. Zato smo se koncentrirali na “basic” komade i izradili vrlo jednostavne narukvice, ogrlice i naušnice s riječnim biserima.

S idejom da pomalo glamurozne bisere uklopimo u svakodnevne outfite ne želimo osporiti njihovu moć da začine odjevne kombinacije za svečane prigode. Ukoliko želite otmjen i elegantan look, biseri će vam biti najbolji prijatelj. Ono što želimo reći je da sami definirate kako želite nositi biserni nakit. Dobro je poznato koliko dobro se uklapaju uz elegantnu odjevnu kombinaciju, ali sada ih možete nositi baš na sve.

Kako kombinirati nakit s biserima za svaki dan? Imamo par prijedloga.

Podignite dnevnu haljinu sa suptilnim bisernim Pearl Charm privjeskom, a s bisernim naušnicama dodajte dašak glamura. Uparite kratku Pearl Drop ogrlicu s topom okruglog izreza i blejzerom kako biste stvorili dotjeran dnevni izgled ili poslovni look.

Nježne narukvice s biserima također se mogu nositi svaki dan, ali pripazite kako ćete ih kombinirati. Za casual look predlažemo da ih kombinirate uz blejzer, jeans ili pletenu haljinu. Dodatni savjet za casual look s biserima: kombinirajte do dva komada bisernog nakita kako ne biste izgledali previše dotjerano.

Ako volite slojevitost i niste raspoloženi za minimalizam, slobodno nanižite puno ogrlica jednu preko druge. To je čarolija minimalističkog nakita – sami birate jeste li za manje ili za više.


Cijelu kolekciju pogledajte ovdje.

Facebook