Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars
BLOG 4 - Essentials Upgrade kolekcija

Nova minimalistička kolekcija Ive Viljevac

Essentials Upgrade kolekcija

Vođena prepoznatljivim stilom, vlastitim preferencijama i osluškivanjem želja svojih kupaca, dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš stvara Essentials Upgrade kolekciju koja će nadživjeti trendove. U doslovnom prijevodu radi se o kolekciji osnovnih, must have komada podignutih na višu razinu. Ovaj nakit dodat ćete u svoju kolekciju ako svojim outfitima želite dati novu dimenziju. Iva izgrađuje kolekciju na bazičnim komadima nakita koji su neizostavni svakoj ljubiteljici nakita koja kupuje promišljeno. Svi modeli u novoj kolekciji zamišljeni su kao „timeless“ komadi koji nikada neće izaći iz mode.

„Iskreno vjerujem da smo se svi zasitili brze mode i još brže promjene trendova. Nakit iz ove kolekcije vrijedan je ulaganja. Neće Vam dosaditi, može se nositi u svim prilikama i bezvremenskog je dizajna. U prilog tome potrebno je reći da je kolekcija izrađena od srebra 925 finoće zbog čega će imati dug vijek trajanja.“ – istaknula je Iva.

ESSENTIALS I UPGRADE KOMADI NAKITA

Kako već samo ime kolekcije sugerira, podijeljena je na essentials komade nakita i upgrade komade nakita. Essentials komadi u novoj kolekciji suptilan su Venetian lančić od srebra, Minimal Pearl tanka biserna ogrlica i dvije tanke narukvice istog stila. Idealni su za kombiniranje s ostalim nakitom iz ove ili neke druge kolekcije. To su čari jednostavnog nakita – savršeni su sami za sebe, a tako se lako stiliziraju s drugim nakitom čineći zanimljiv slojevit look. U Essentials Upgrade kolekciji pojavljuje se prepoznatljiv isprepleteni motiv Ive Viljevac, ali u novom ruhu. Classic Infinite Hoops, Chunky Infinite Hoops, Fishbone Mini Hoops, Hammered Medallion i Infinitekruta narukvica svojevrstan su upgrade određenih komada iz prethodnih kolekcija dizajnerice. U novoj kolekciji našle su se i Mommy & Baby narukvice, medaljoni s inspirativnim natpisima: You are enough, Let it be i Enjoy the now.

„Ostajem dosljedna minimalizmu koji se kroz višegodišnji rad isprofilirao kao moja nit vodilja. Mali pomak od do sad viđenog minimalizma, ali i dalje u okvirima istog. Naša najpopularnija Infinite kolekcija dobiva pojačanje uz malo više chunky komade.“ – kaže nam Iva Viljevac Toš.

IVA VILJEVAC U JOŠ JEDNOJ ULOZI – ZAŠTITNO JE LICE SVOJE KAMPANJE

Omiljena dizajnerica mnogih Hrvatica po prvi puta se pojavljuje kao zaštitno lice vlastite kampanje i objašnjava –  „Moj rad u potpunosti predstavlja mene. To sam ja, to je dio moje osobnosti, stila, vremena, truda i znanja. Drago mi je što sam se našla u još jednoj novoj ulozi, kojom ću nadam se još više približiti svojim kupcima.“

Facebook