Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars
_DSC9074

OSVOJILI SMO PRESTIŽNU NAGRADU ZA NAJBOLJI DIZAJN ACCESSOIRESA

Najprestižnija nagrada u Hrvatskoj u području mode, dizajna i kulture, Elle Style Award, u kategoriji najbolji dizajn accessoiresa, dodijeljena je našoj dizajnerici Ivi Viljevac. 

“Hvala ELLE na ovom velikom priznanju, bit će nam veliki poticaj i motivacija za daljnji rad. Ljepši način da privedemo kraju ovu uspješnu poslovnu godinu nismo mogli zamisliti.” – Iva Viljevac Toš


Na prestižnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, u Domu HDLU – Meštrovićevu paviljonu, odvijao se događaj godine koji je ujedno bio i slavljenički. Magazin Elle proslavio je 20. rođendan na najljepši mogući način, a pritom je okupio najbolje od modne i umjetničke scene.


Na tradicionalnom black carpetu i svečanoj dodjeli najveće hrvatske nagrade za stil magazin Elle je i ove godine okupio brojne uzvanike, od dizajnera i modela, novinara i fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, do influencera i fashionistica poput Ide Prester, Loredane Bahorić, Ive Viljevac, Nenada Korkuta, Mare Milin, Lucije Šerbedžije, Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković Brdar, Nevene Dujmović Prizmić, Elene Dizdar i mnogih drugih.

22.11.2022.

Facebook