Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Pearl prsten

36,00  PDV uključen u cijenu

Kada govorimo o biserima, najprikladnije je ponoviti riječi Jackie Kennedy: “Pearls are always appropriate”.  Zato što ih volimo uz sve kombinacije i u svim prigodama, izradili smo Pearl prsten.

Više je razloga zašto će biserni prsten vrlo brzo postati omiljeni prsten u Vašoj kolekciji. Podesive je veličine, pa ga možete nositi na različitim prstima, lako se kombinira uz naše ostalo prstenje zbog minimalističkog dizajna, a osim toga – nosiv je uz sve, zahvaljujući bezvremenskim biserima.

Biserni prsten izrađen je ručno, u Hrvatskoj, od riječnih bisera i srebra, nanizanih na rastezljivu nit. Dolazi u 5 osnovnih veličina, od kojih svaka veličina zahvaljući njegovom rastezljivom svojstvu, obuhvaća 3 veličine. Obzirom da se radi o ručnom radu i s obzirom na predefenirane dimenzije samih perli, moguća su mala odstupanja od navedenih mjera.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom odabira veličine, pročitajte naše upute ovdje.

Ukoliko Vam niti jedna od veličina koju nudimo ne odgovara, postoji mogućnost izrade po narudžbe. U tom slučaju potrebno nas je prethodno kontaktirati putem maila: info@ivaviljevac.com.

Kada govorimo o biserima, najprikladnije je ponoviti riječi Jackie Kennedy: “Pearls are always appropriate”.  Zato što ih volimo uz sve kombinacije i u svim prigodama, izradili smo Pearl prsten. Više je razloga zašto će biserni prsten vrlo brzo postati omiljeni prsten u Vašoj kolekciji. Podesive je veličine, pa ga možete nositi na različitim prstima, lako se kombinira uz naše ostalo prstenje zbog minimalističkog dizajna, a osim toga – nosiv je uz sve, zahvaljujući bezvremenskim biserima. Biserni prsten izrađen je ručno, u Hrvatskoj, od riječnih bisera i srebra, nanizanih na rastezljivu nit. Dolazi u 5 osnovnih veličina, od kojih svaka veličina zahvaljući njegovom rastezljivom svojstvu, obuhvaća 3 veličine. Obzirom da se radi o ručnom radu i s obzirom na predefenirane dimenzije samih perli, moguća su mala odstupanja od navedenih mjera. Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom odabira veličine, pročitajte naše upute ovdje. Ukoliko Vam niti jedna od veličina koju nudimo ne odgovara, postoji mogućnost izrade po narudžbe. U tom slučaju potrebno nas je prethodno kontaktirati putem maila: info@ivaviljevac.com.

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom, Riječni biser

Šifra proizvoda: iv-3754