Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Coral Infinite naušnice

79,00  PDV uključen u cijenu

Coral Infinite naušnice izrađene su od dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije, a prekrasni energični crveni koralji daju im posebnu dimenziju.
Koralj kao simbol ljubavi, odanosti i vjernosti neizostavan je detalj ovih naušnica koje su zbog simbolike ovoga kamena odličan poklon za godišnjicu braka, veze, rođendan i za sve voljene osobe.
Vedra crvena boja čini ih elegantim i chic te će oživjeti svaku kombinaciju, a nosit ćete ih svaki dan i u posebnim prilikama.
Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru…

Coral Infinite naušnice izrađene su od dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije, a prekrasni energični crveni koralji daju im posebnu dimenziju. Koralj kao simbol ljubavi, odanosti i vjernosti neizostavan je detalj ovih naušnica koje su zbog simbolike ovoga kamena odličan poklon za godišnjicu braka, veze, rođendan i za sve voljene osobe. Vedra crvena boja čini ih elegantim i chic te će oživjeti svaku kombinaciju, a nosit ćete ih svaki dan i u posebnim prilikama. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru…

Šifra proizvoda: iv-2787