Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Cross ogrlica

69,00  PDV uključen u cijenu

Cross ogrlica je minimalistička, ali simbolična ogrlica koju ćete nositi svaki dan. Ova moderna, lariat ogrlica popularno se naziva Y ogrlica zbog svog oblika. Ručno je izrađena od srebra 925/ pozlaćenog srebra i upečatljivog privjeska. Cross privjesak ručno je izrađen od dvije niti srebra koje se isprepliću i čine okosnicu već prepoznatljive Infinite kolekcije.
Zbog svoje simbolike ova ogrlica idealan je izbor kao poklon za krštenje, Prvu Pričest, Svetu Potvrdu ili neku drugu posebnu prigodu. Možete birati između srebra i pozlaćenog srebra, odnosno žutog zlata i ružičastog zlata. Duljina se može prilagoditi od 45 do 50 cm.

Cross ogrlica je minimalistička, ali simbolična ogrlica koju ćete nositi svaki dan. Ova moderna, lariat ogrlica popularno se naziva Y ogrlica zbog svog oblika. Ručno je izrađena od srebra 925/ pozlaćenog srebra i upečatljivog privjeska. Cross privjesak ručno je izrađen od dvije niti srebra koje se isprepliću i čine okosnicu već prepoznatljive Infinite kolekcije. Zbog svoje simbolike ova ogrlica idealan je izbor kao poklon za krštenje, Prvu Pričest, Svetu Potvrdu ili neku drugu posebnu prigodu. Možete birati između srebra i pozlaćenog srebra, odnosno žutog zlata i ružičastog zlata. Duljina se može prilagoditi od 45 do 50 cm.

Šifra proizvoda: iv-3524