Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Semiprecious Ogrlica Green

99,00 

Semiprecious ogrlica, u zagasitim tonovima s naglaskom na zelenu boju, izrađena je ručno od 925 srebra i sitnih poludragih kamenčića.

Uz Green Semiprecious ogrlicu možete izabrati i neki od privjesaka iz naše ponude, koje možete stavljati i skidati s ogrlice, ovisno o odjevnoj kombinaciji. Za ekstra chic look kombinirajte ovaj srebrni ili pozlaćen nakit uz ostale lančiće. Nanižite nekoliko srebrnih ogrlica kako biste postigli slojevitost.

Ova ogrlica s poludragim kamenjem dovoljno je decentna i trendi za svakodnevni outfit, a istovremeno dovoljno bogata za svečane prigode. Svojom bojom i zanimljivim dizajnom ova ogrlica od srebra i poludragog kamena odskače iz mase te privlači sve poglede. Nježne boje i kvalitetni materijali čine ovu ogrlicu kreativnim i drugačijim poklonom.

Semiprecious ogrlica, u zagasitim tonovima s naglaskom na zelenu boju, izrađena je ručno od 925 srebra i sitnih poludragih kamenčića. Uz Green Semiprecious ogrlicu možete izabrati i neki od privjesaka iz naše ponude, koje možete stavljati i skidati s ogrlice, ovisno o odjevnoj kombinaciji. Za ekstra chic look kombinirajte ovaj srebrni ili pozlaćen nakit uz ostale lančiće. Nanižite nekoliko srebrnih ogrlica kako biste postigli slojevitost. Ova ogrlica s poludragim kamenjem dovoljno je decentna i trendi za svakodnevni outfit, a istovremeno dovoljno bogata za svečane prigode. Svojom bojom i zanimljivim dizajnom ova ogrlica od srebra i poludragog kamena odskače iz mase te privlači sve poglede. Nježne boje i kvalitetni materijali čine ovu ogrlicu kreativnim i drugačijim poklonom.
Kategorije: ,

Šifra proizvoda: iv-2946