BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Infinite prsten

23,00  (173,29 kn)

Infinite prsten minimalistički je komad nakita koji ćete nositi svaki dan i koji će se uklopiti u svaki stil. Jednostavan je za kombiniranje i s drugim nakitom. To će biti ne samo savršen modni dodatak, već i prsten vječne ljubavi, prsten prijateljstva, prsten sa značenjem.

Infinite – beskonačno, bez granica. Dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug čine okosnicu ove kolekcije. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu i vjeru.

Pratite upute kako biste odredili odgovarajuću veličinu. (link na blog kako izmjeriti veličinu prstena)

Infinite prsten minimalistički je komad nakita koji ćete nositi svaki dan i koji će se uklopiti u svaki stil. Jednostavan je za kombiniranje i s drugim nakitom. To će biti ne samo savršen modni dodatak, već i prsten vječne ljubavi, prsten prijateljstva, prsten sa značenjem. Infinite – beskonačno, bez granica. Dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug čine okosnicu ove kolekcije. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu i vjeru. Pratite upute kako biste odredili odgovarajuću veličinu. (link na blog kako izmjeriti veličinu prstena)

Šifra proizvoda: iv-1