BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Initial narukvica s konopom

33,00  (248,64 kn)

Initial narukvica s konopom sitna je i lagana na ruci, što ju čini idealnom za svakodnevno nošenje. Vaše omiljeno slovo sada nosite sa stilom, u obliku decentne i vedre narukvice koja će se uklopiti uz svaki drugi komad nakita.
Ova narukvica sa slovom je idealan način da inicijale drage osobe uvijek nosite sa sobom.

14 slova, 10 konopa i 3 boje privjesaka donose čak 420 varijacija. Birajte između ručno izrađenih privjesaka od srebra, srebra sa žutom pozlatom i srebra s rozom pozlatom.

Kreirajte personaliziranu narukvicu s velikim značenjem za sebe ili za poklon.

Ukoliko u našoj ponudi slova niste pronašli slovo koje biste željeli, moguće ga je naručiti.

Kako naručiti slovo izvan stalne ponude:
1. Odaberite opciju ” custom letter ”
2. Izaberite boju konopa
3. Izaberite boju pozlate
4. U napomenu u završnoj fazi kreiranja narudžbe prilikom checkouta napišite koje slovo želite naručiti.

Plaćanje pouzećem nije moguće za artikle izvan stalne ponude koje izrađujemo po narudžbi.
Rok isporuke slova izvan stalne ponude je 3 tjedna.
Povrat “custom letter” artikala nije moguć.

 

 

Initial narukvica s konopom sitna je i lagana na ruci, što ju čini idealnom za svakodnevno nošenje. Vaše omiljeno slovo sada nosite sa stilom, u obliku decentne i vedre narukvice koja će se uklopiti uz svaki drugi komad nakita. Ova narukvica sa slovom je idealan način da inicijale drage osobe uvijek nosite sa sobom. 14 slova, 10 konopa i 3 boje privjesaka donose čak 420 varijacija. Birajte između ručno izrađenih privjesaka od srebra, srebra sa žutom pozlatom i srebra s rozom pozlatom. Kreirajte personaliziranu narukvicu s velikim značenjem za sebe ili za poklon. Ukoliko u našoj ponudi slova niste pronašli slovo koje biste željeli, moguće ga je naručiti. Kako naručiti slovo izvan stalne ponude: 1. Odaberite opciju ” custom letter ” 2. Izaberite boju konopa 3. Izaberite boju pozlate 4. U napomenu u završnoj fazi kreiranja narudžbe prilikom checkouta napišite koje slovo želite naručiti. Plaćanje pouzećem nije moguće za artikle izvan stalne ponude koje izrađujemo po narudžbi. Rok isporuke slova izvan stalne ponude je 3 tjedna. Povrat “custom letter” artikala nije moguć.    

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom