Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Initial narukvica s konopom

33,00  PDV uključen u cijenu

Initial narukvica s konopom sitna je i lagana na ruci, što ju čini idealnom za svakodnevno nošenje. Vaše omiljeno slovo sada nosite sa stilom, u obliku decentne i vedre narukvice koja će se uklopiti uz svaki drugi komad nakita.
Ova narukvica sa slovom je idealan način da inicijale drage osobe uvijek nosite sa sobom.

Preko 30 slova, 10 konopa i 3 boje privjesaka donose čak 900 varijacija. Birajte između ručno izrađenih privjesaka od srebra, srebra sa žutom pozlatom i srebra s rozom pozlatom.

Kreirajte personaliziranu narukvicu s velikim značenjem za sebe ili za poklon.

Ukoliko u našoj ponudi slova niste pronašli slovo koje biste željeli, moguće ga je naručiti.

Kako naručiti slovo izvan stalne ponude:
1. Odaberite opciju ” custom letter ”
2. Izaberite boju konopa
3. Izaberite boju pozlate
4. U napomenu u završnoj fazi kreiranja narudžbe prilikom checkouta napišite koje slovo želite naručiti.

Rok isporuke “custom letter” artikala  je do 10 dana do 3 tjedna.

Personalizirani artikli ne mogu se vratiti.
Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja.

 

 

Initial narukvica s konopom sitna je i lagana na ruci, što ju čini idealnom za svakodnevno nošenje. Vaše omiljeno slovo sada nosite sa stilom, u obliku decentne i vedre narukvice koja će se uklopiti uz svaki drugi komad nakita. Ova narukvica sa slovom je idealan način da inicijale drage osobe uvijek nosite sa sobom. Preko 30 slova, 10 konopa i 3 boje privjesaka donose čak 900 varijacija. Birajte između ručno izrađenih privjesaka od srebra, srebra sa žutom pozlatom i srebra s rozom pozlatom. Kreirajte personaliziranu narukvicu s velikim značenjem za sebe ili za poklon. Ukoliko u našoj ponudi slova niste pronašli slovo koje biste željeli, moguće ga je naručiti. Kako naručiti slovo izvan stalne ponude: 1. Odaberite opciju ” custom letter ” 2. Izaberite boju konopa 3. Izaberite boju pozlate 4. U napomenu u završnoj fazi kreiranja narudžbe prilikom checkouta napišite koje slovo želite naručiti. Rok isporuke “custom letter” artikala  je do 10 dana do 3 tjedna. Personalizirani artikli ne mogu se vratiti. Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja.    

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom