Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Koraljni prsten

36,00  PDV uključen u cijenu

Vrlo je moguće da će Koraljni prsten postati Vaš omiljeni prsten, a razloga za to je više. Podesive je veličine, pa ga možete nositi na različitim prstima. Lako se kombinira uz naše ostalo prstenje zbog minimalističkog dizajna, a osim toga – nosiv je uz sve, zahvaljujući bezvremenskim koraljima.

Koraljni prsten izrađen je ručno, u Hrvatskoj, od koraljne prašine i srebra, nanizanih na rastezljivu nit. Dolazi u 5 osnovnih veličina, od kojih svaka veličina zahvaljući njegovom rastezljivom svojstvu, obuhvaća 3 veličine. Obzirom da se radi o ručnom radu i s obzirom na predefenirane dimenzije samih perli, moguća su mala odstupanja od navedenih mjera.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom odabira veličine, pročitajte naše upute ovdje.

Ukoliko Vam niti jedna od veličina koju nudimo ne odgovara, postoji mogućnost izrade po narudžbe.
U tom slučaju potrebno nas je prethodno kontaktirati putem maila: info@ivaviljevac.com.

 

Vrlo je moguće da će Koraljni prsten postati Vaš omiljeni prsten, a razloga za to je više. Podesive je veličine, pa ga možete nositi na različitim prstima. Lako se kombinira uz naše ostalo prstenje zbog minimalističkog dizajna, a osim toga – nosiv je uz sve, zahvaljujući bezvremenskim koraljima. Koraljni prsten izrađen je ručno, u Hrvatskoj, od koraljne prašine i srebra, nanizanih na rastezljivu nit. Dolazi u 5 osnovnih veličina, od kojih svaka veličina zahvaljući njegovom rastezljivom svojstvu, obuhvaća 3 veličine. Obzirom da se radi o ručnom radu i s obzirom na predefenirane dimenzije samih perli, moguća su mala odstupanja od navedenih mjera. Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom odabira veličine, pročitajte naše upute ovdje. Ukoliko Vam niti jedna od veličina koju nudimo ne odgovara, postoji mogućnost izrade po narudžbe. U tom slučaju potrebno nas je prethodno kontaktirati putem maila: info@ivaviljevac.com.  

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom, Koraljna prašina

Šifra proizvoda: iv-3738