Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Letter narukvica s konopom

27,00  PDV uključen u cijenu

Letter narukvica s konopom personalizirana je narukvica sa slovom za žene i muškarce. Minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas.
Ova narukvica savršen je izbor za parove ili kao narukvice prijateljstva, kako bi vas u svakom trenu podsjećala na voljene osobe.
Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, voljenu osobu, mamu i bebu, obitelj. Narukvica je podesive veličine. Veličina privjeska: 10 mm. Debljina konopa: 1 mm – 1,5 mm.

Personalizirani artikli ne mogu se vratiti.
Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja.

Letter narukvica s konopom personalizirana je narukvica sa slovom za žene i muškarce. Minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova narukvica savršen je izbor za parove ili kao narukvice prijateljstva, kako bi vas u svakom trenu podsjećala na voljene osobe. Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, voljenu osobu, mamu i bebu, obitelj. Narukvica je podesive veličine. Veličina privjeska: 10 mm. Debljina konopa: 1 mm – 1,5 mm. Personalizirani artikli ne mogu se vratiti. Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja.

Materijal:
konop, Nehrđajući čelik, Nehrđajući čelik s pozlatom

Šifra proizvoda: iv-677