Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Letter narukvica s lancem

33,00  PDV uključen u cijenu

Upišite kojim redosljedom želite privjeske. Primjer: Ukoliko ste za dodatne privjeske izabrali motiv Srca i slovo “N” a glavni privjesak motiv Palme, možete upisati “srce palma N” ili “N srce palma”. Ukoliko ne upišete redosljed, privjesci će biti složeni nasumce.
Ako niste odabrali dodatni privjesak, upište minus “-”

Letter narukvica je personalizirana narukvica sa slovom za žene i muškarce. Minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas.
Ova narukvica savršen je izbor za parove ili kao narukvice prijateljstva, kako bi vas u svakom trenu podsjećala na voljene osobe.
Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, dečka, djevojku, mamu i bebu, obitelj. Narukvica je podesive veličine (min. cca 15 cm – max. cca 20 cm), a možete ju personalizirati tako što ćete izabrati do 3 privjeska s motivima iz ponude.

Personalizirani artikli ne mogu se vratiti.
Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja. 

Letter narukvica je personalizirana narukvica sa slovom za žene i muškarce. Minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova narukvica savršen je izbor za parove ili kao narukvice prijateljstva, kako bi vas u svakom trenu podsjećala na voljene osobe. Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, dečka, djevojku, mamu i bebu, obitelj. Narukvica je podesive veličine (min. cca 15 cm – max. cca 20 cm), a možete ju personalizirati tako što ćete izabrati do 3 privjeska s motivima iz ponude. Personalizirani artikli ne mogu se vratiti. Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja. 

Materijal:
Nehrđajući čelik, Nehrđajući čelik s pozlatom

Šifra proizvoda: iv-2310