BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Letter narukvica s lancem

27,00  (203,43 kn)

Upišite kojim redosljedom želite privjeske. Primjer: Ukoliko ste za dodatne privjeske izabrali motiv Srca i slovo “N” a glavni privjesak motiv Palme, možete upisati “srce palma N” ili “N srce palma”. Ukoliko ne upišete redosljed, privjesci će biti složeni nasumce.
Ako niste odabrali dodatni privjesak, upište minus “-”

Personalizirana narukvica sa slovom za žene i muškarce minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas.
Ova narukvica savršen je izbor za parove ili kao narukvice prijateljstva, kako bi vas u svakom trenu podsjećala na voljene osobe.
Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, dečka, djevojku, mamu i bebu, obitelj. Narukvica je podesive veličine (min. cca 15 cm – max. cca 20 cm), a možete ju personalizirati tako što ćete izabrati do 3 privjeska s motivima iz ponude.

Personalizirana narukvica sa slovom za žene i muškarce minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova narukvica savršen je izbor za parove ili kao narukvice prijateljstva, kako bi vas u svakom trenu podsjećala na voljene osobe. Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, dečka, djevojku, mamu i bebu, obitelj. Narukvica je podesive veličine (min. cca 15 cm – max. cca 20 cm), a možete ju personalizirati tako što ćete izabrati do 3 privjeska s motivima iz ponude.

Šifra proizvoda: iv-2310