Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Letter ogrlica

44,00  PDV uključen u cijenu

Upišite kojim redosljedom želite privjeske. Primjer: Ukoliko ste za dodatne privjeske izabrali motiv Srca i slovo “N” a glavni privjesak motiv Palme, možete upisati “srce palma N” ili “N srce palma”. Ukoliko ne upišete redosljed, privjesci će biti složeni nasumce.
Ako niste odabrali dodatni privjesak, upište minus “-”

Personalizirana Letter ogrlica sa slovom minimalistička je i elegantna ogrlica koja se može nositi svaki dan. Vaši najdraži uz ogrlicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova ogrlica bit će najljepši personaliziran dar za drage Vam osobe. Ovu klasičnu posrebrenu ili pozlaćenu ogrlicu možete personalizirati izborom do tri privjeska s motivima iz ponude, a odličan je komad nakita koji možete kombinirati s drugim ogrlicama koristeći layering tehniku.

Personalizirani artikli ne mogu se vratiti.
Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja.

Personalizirana Letter ogrlica sa slovom minimalistička je i elegantna ogrlica koja se može nositi svaki dan. Vaši najdraži uz ogrlicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova ogrlica bit će najljepši personaliziran dar za drage Vam osobe. Ovu klasičnu posrebrenu ili pozlaćenu ogrlicu možete personalizirati izborom do tri privjeska s motivima iz ponude, a odličan je komad nakita koji možete kombinirati s drugim ogrlicama koristeći layering tehniku. Personalizirani artikli ne mogu se vratiti. Plaćanje pouzećem nije moguće za ovaj artikl, molimo da izaberete neki od preostalih načina plaćanja.

Materijal:
Nehrđajući čelik, Nehrđajući čelik s pozlatom

Šifra proizvoda: iv-2967