Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Minimal Pearl ogrlica

119,00 

Sitna, ali moćna. Duguljasti riječni biseri nanizani su u Minimal Pearl ogrlicu koja postaje Vaš i naš omiljeni „it“ komad nakita. Biseri u kombinaciji s detaljima od 925 srebra čine ogrlicu koju ćete rado nositi u svim prigodama, a idealna je za kombiniranje s drugim komadima nakita. Zahvaljujući produžetku možete regulirati duljinu ogrlice od 40 cm do 44 cm.
Naš stilski savjet: dodajte neki od privjesaka iz naše ponude na bisernu ogrlicu, a kako biste postigli slojevitost i WOW efekt nanižite još nekoliko tankih lančića.

Veličina bisera: cca 2 mm

Sitna, ali moćna. Duguljasti riječni biseri nanizani su u Minimal Pearl ogrlicu koja postaje Vaš i naš omiljeni „it“ komad nakita. Biseri u kombinaciji s detaljima od 925 srebra čine ogrlicu koju ćete rado nositi u svim prigodama, a idealna je za kombiniranje s drugim komadima nakita. Zahvaljujući produžetku možete regulirati duljinu ogrlice od 40 cm do 44 cm. Naš stilski savjet: dodajte neki od privjesaka iz naše ponude na bisernu ogrlicu, a kako biste postigli slojevitost i WOW efekt nanižite još nekoliko tankih lančića. Veličina bisera: cca 2 mm

Šifra proizvoda: iv-3269