BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50€ NA PODRUČJU HRVATSKE
bars

North Star narukvica s konopom

25,00  (188,36 kn)

North Star narukvica s konopom ručno je izrađena u Hrvatskoj, a precizno izrađeni detalj sjeverne zvijezde koja predstavlja jednu od najsjajnijih zvijezda, simbolizira vodstvo, ljubav i sigurnost čime ju čini savršenim poklonom za posebne prigode i Vaše voljene.
Široka paleta konopa neće vas ostaviti ravnodušnima. Koji god konop izabrali, nosite svoju narukvicu svaki dan. Ova narukvica savršeno će pristajati svakoj ruci, a osim toga, odlično će se uklopiti u bilo koju arm-candy kombinaciju te je poklon s kojim nećete pogriješiti.

North Star narukvica s konopom ručno je izrađena u Hrvatskoj, a precizno izrađeni detalj sjeverne zvijezde koja predstavlja jednu od najsjajnijih zvijezda, simbolizira vodstvo, ljubav i sigurnost čime ju čini savršenim poklonom za posebne prigode i Vaše voljene. Široka paleta konopa neće vas ostaviti ravnodušnima. Koji god konop izabrali, nosite svoju narukvicu svaki dan. Ova narukvica savršeno će pristajati svakoj ruci, a osim toga, odlično će se uklopiti u bilo koju arm-candy kombinaciju te je poklon s kojim nećete pogriješiti.

Šifra proizvoda: iv-162