Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Pearl Charm privjesak

25,00  PDV uključen u cijenu

Kombinirajte biserni privjesak s lančićem iz naše ponude. Pearl Charm viseći je privjesak od 925 srebra s riječnim biserom kao stvoren za klasičarke. Slatkovodni uzgojeni biser ovalnog je nepravilnog oblika, veličine oko 0,7 cm te ne postoje dva ista bisera. Svaki srebrni privjesak s biserom se malo razlikuje od drugoga i potpuno je unikatan, zbog čega je savršen poklon za nježne i autentične vama drage ljude.  Dolazi u srebru, žutoj pozlati i nježnoj rosegold.

Idealan je za svaki dan, ali i kao nakit za vjenčanje. Moderna mladenka koja voli minimalizam pronaći će se u ovom elegantnom privjesku za svoj savršen dan.

 

 

 

Kombinirajte biserni privjesak s lančićem iz naše ponude. Pearl Charm viseći je privjesak od 925 srebra s riječnim biserom kao stvoren za klasičarke. Slatkovodni uzgojeni biser ovalnog je nepravilnog oblika, veličine oko 0,7 cm te ne postoje dva ista bisera. Svaki srebrni privjesak s biserom se malo razlikuje od drugoga i potpuno je unikatan, zbog čega je savršen poklon za nježne i autentične vama drage ljude.  Dolazi u srebru, žutoj pozlati i nježnoj rosegold. Idealan je za svaki dan, ali i kao nakit za vjenčanje. Moderna mladenka koja voli minimalizam pronaći će se u ovom elegantnom privjesku za svoj savršen dan.      

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom, Riječni biser