Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Pearl Drop ogrlica

59,00  PDV uključen u cijenu

Pearl Drop ogrlica od 925 srebra s biserima može se nositi na 2 načina. 
Ogrlica se može nositi kao kratka ogrlica uz vrat s riječnim biserom položenim u sredini ogrlice. Veličina se može podesiti od 38 do 42 cm.  Drugi način je chic ogrlica Y oblika, s biserom na dnu lančića koji se lagano spušta niz dekolte. Ogrlica je dostupna u srebru, žutoj pozlati na srebru i rozoj pozlati na srebru.

„Everyday Pearls“ kolekcija je nakita s biserima koje možete nositi svaki dan. Ležerno ili formalno, noću ili danju, bisere nosite kad god i kako god želite. Biserni nakit više nije rezerviran za posebne prilike, a kombiniranje elegantnih bisera s ležernijom odjećom stvara zanimljiv kontrast i daje privlačan svakodnevni izgled.

 

Pearl Drop ogrlica od 925 srebra s biserima može se nositi na 2 načina.  Ogrlica se može nositi kao kratka ogrlica uz vrat s riječnim biserom položenim u sredini ogrlice. Veličina se može podesiti od 38 do 42 cm.  Drugi način je chic ogrlica Y oblika, s biserom na dnu lančića koji se lagano spušta niz dekolte. Ogrlica je dostupna u srebru, žutoj pozlati na srebru i rozoj pozlati na srebru. „Everyday Pearls“ kolekcija je nakita s biserima koje možete nositi svaki dan. Ležerno ili formalno, noću ili danju, bisere nosite kad god i kako god želite. Biserni nakit više nije rezerviran za posebne prilike, a kombiniranje elegantnih bisera s ležernijom odjećom stvara zanimljiv kontrast i daje privlačan svakodnevni izgled.  

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom, Riječni biseri