Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Pearl Infinite naušnice

79,00  PDV uključen u cijenu

Dvije niti od plemenitog metala – srebra, koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije podsjećat će vas na vječnu ljubav, strast i sreću.
Osim što ćete uz njih zablistati u posebnim prilikama, možete ih nositi i svaki dan jer će se uklopiti u svaki stil. Jednostavnost ovih naušnica i ljepota koju im daju biseri čine ih savršenim modnim dodatkom i idealnim darom za svaku prigodu.
Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru.

Dvije niti od plemenitog metala – srebra, koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije podsjećat će vas na vječnu ljubav, strast i sreću. Osim što ćete uz njih zablistati u posebnim prilikama, možete ih nositi i svaki dan jer će se uklopiti u svaki stil. Jednostavnost ovih naušnica i ljepota koju im daju biseri čine ih savršenim modnim dodatkom i idealnim darom za svaku prigodu. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru.

Šifra proizvoda: iv-2783