BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50€ NA PODRUČJU HRVATSKE
bars

Pearl Infinite naušnice

64,00  (482,21 kn)

Dvije niti od plemenitog metala – srebra, koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije podsjećat će vas na vječnu ljubav, strast i sreću.
Osim što ćete uz njih zablistati u posebnim prilikama, možete ih nositi i svaki dan jer će se uklopiti u svaki stil. Jednostavnost ovih naušnica i ljepota koju im daju biseri čine ih savršenim modnim dodatkom i idealnim darom za svaku prigodu.
Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru.

Dvije niti od plemenitog metala – srebra, koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije podsjećat će vas na vječnu ljubav, strast i sreću. Osim što ćete uz njih zablistati u posebnim prilikama, možete ih nositi i svaki dan jer će se uklopiti u svaki stil. Jednostavnost ovih naušnica i ljepota koju im daju biseri čine ih savršenim modnim dodatkom i idealnim darom za svaku prigodu. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru.

Šifra proizvoda: iv-2783