Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Pearl Trio ogrlica

79,00  PDV uključen u cijenu

Pearl Trio ogrlica od 925 srebra s biserima precizno je ručno izrađena. Ogrlica je duljine 50 cm, a dolazi u srebru, žutoj pozlati na srebru i rozoj pozlati na srebru. S 3 decentna riječna bisera, ova romantična i nježna ogrlica uklapa se u vaš svakodnevni look.

„Everyday Pearls“ kolekcija je nakita s biserima koje možete nositi svaki dan. Ležerno ili formalno, noću ili danju, bisere nosite kad god i kako god želite. Biserni nakit više nije rezerviran za posebne prilike, a kombiniranje elegantnih bisera s ležernijom odjećom stvara zanimljiv kontrast i daje privlačan svakodnevni izgled.

 

Pearl Trio ogrlica od 925 srebra s biserima precizno je ručno izrađena. Ogrlica je duljine 50 cm, a dolazi u srebru, žutoj pozlati na srebru i rozoj pozlati na srebru. S 3 decentna riječna bisera, ova romantična i nježna ogrlica uklapa se u vaš svakodnevni look. „Everyday Pearls“ kolekcija je nakita s biserima koje možete nositi svaki dan. Ležerno ili formalno, noću ili danju, bisere nosite kad god i kako god želite. Biserni nakit više nije rezerviran za posebne prilike, a kombiniranje elegantnih bisera s ležernijom odjećom stvara zanimljiv kontrast i daje privlačan svakodnevni izgled.  

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom, Riječni biseri