Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Rosegold Star Infinite naušnice

79,00  PDV uključen u cijenu

Rosegold Star naušnice dio su Inifinite kolekcije što je vidljivo i po njihovom prepoznatljivom dizajnu.
Dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug čine okosnicu ove kolekcije. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru…
Ove naušnice osim elegantnih Infinite ringova upotpunjavaju zanimljivi privjesci sa zvjezdicama, biserima i kristalnim perlama. Drugačije i chic Rosegold Star naušnice omogućit će vam da postanete zvijezda dana te će biti Vaš najdraži komad nakita.
Infinite naušnice su naušnice koje ćete nositi svaki dan i u posebnim prilikama, a s obzirom na to da će se u svaki stil savršen su poklon za sve posebne prigode, vesele i odvažne žene.

Rosegold Star naušnice dio su Inifinite kolekcije što je vidljivo i po njihovom prepoznatljivom dizajnu. Dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug čine okosnicu ove kolekcije. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru… Ove naušnice osim elegantnih Infinite ringova upotpunjavaju zanimljivi privjesci sa zvjezdicama, biserima i kristalnim perlama. Drugačije i chic Rosegold Star naušnice omogućit će vam da postanete zvijezda dana te će biti Vaš najdraži komad nakita. Infinite naušnice su naušnice koje ćete nositi svaki dan i u posebnim prilikama, a s obzirom na to da će se u svaki stil savršen su poklon za sve posebne prigode, vesele i odvažne žene.

Šifra proizvoda: iv-2797