Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Semiprecious Ogrlica Red

99,00  PDV uključen u cijenu

Semiprecious Red ogrlica ručno je rađena od 925 srebra i koraljne prašine. Ova ogrlica jake crvene boje savršena je ljetna ogrlica, ali i kvalitetan i dugotrajan komad nakita koji ćete nositi cijele godine. Ako volite minimalizam i klasiku ova ogrlica je izbor za vas, a impresionirat će i svakoga onoga koji ju dobije kao poklon.

Uz Semiprecious Coral Red ogrlicu možete izabrati i neki od privjesaka iz naše ponude, koje možete stavljati i skidati s ogrlice, ovisno o odjevnoj kombinaciji. Za ekstra chic look kombinirajte ovaj srebrni ili pozlaćen nakit uz ostale lančiće.  Nanižite nekoliko srebrnih ogrlica kako biste postigli slojevitost.

Ova ogrlica s kamenčićima dovoljno je decentna i trendi za svakodnevni outfit, a istovremeno dovoljno bogata za svečane prigode. Svojom bojom i zanimljivim dizajnom ova ogrlica od srebra odskače iz mase te privlači sve poglede.

Semiprecious Red ogrlica ručno je rađena od 925 srebra i koraljne prašine. Ova ogrlica jake crvene boje savršena je ljetna ogrlica, ali i kvalitetan i dugotrajan komad nakita koji ćete nositi cijele godine. Ako volite minimalizam i klasiku ova ogrlica je izbor za vas, a impresionirat će i svakoga onoga koji ju dobije kao poklon. Uz Semiprecious Coral Red ogrlicu možete izabrati i neki od privjesaka iz naše ponude, koje možete stavljati i skidati s ogrlice, ovisno o odjevnoj kombinaciji. Za ekstra chic look kombinirajte ovaj srebrni ili pozlaćen nakit uz ostale lančiće.  Nanižite nekoliko srebrnih ogrlica kako biste postigli slojevitost. Ova ogrlica s kamenčićima dovoljno je decentna i trendi za svakodnevni outfit, a istovremeno dovoljno bogata za svečane prigode. Svojom bojom i zanimljivim dizajnom ova ogrlica od srebra odskače iz mase te privlači sve poglede.
Kategorije: , , ,

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom, Koraljna prašina