Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Tiny Bee privjesak

25,00  PDV uključen u cijenu

Naš najpopularniji privjesak Tiny Bee ili popularna pčelica ručno je izrađen od srebra, a možete birati između srebra i pozlaćenog srebra odnosno zlatne i roze pozlate.
Tiny Bee je vedar, poseban i drugačiji privjesak koji je omiljen svim generacijama. Pridružite li mu lančić iz naše ponude stvorit ćete najbolji poklon za rođendan ili bilo koju drugu posebnu priliku.
Zbog svoje veličine i oblika vrlo se lako uklapa u sve stilove i među druge ogrlice, čineći se tako praktičnom ogrlicom za layering tehniku.

Naš najpopularniji privjesak Tiny Bee ili popularna pčelica ručno je izrađen od srebra, a možete birati između srebra i pozlaćenog srebra odnosno zlatne i roze pozlate. Tiny Bee je vedar, poseban i drugačiji privjesak koji je omiljen svim generacijama. Pridružite li mu lančić iz naše ponude stvorit ćete najbolji poklon za rođendan ili bilo koju drugu posebnu priliku. Zbog svoje veličine i oblika vrlo se lako uklapa u sve stilove i među druge ogrlice, čineći se tako praktičnom ogrlicom za layering tehniku.

Šifra proizvoda: iv-3072