Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Turquoise Infinite naušnice

79,00  PDV uključen u cijenu

Turquoise Infinite naušnice izrađene su od dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije, a lijepi kamen tirkiz daje im posebnu dimenziju.
Tirkiz koji se smatra simbolom mira, sreće i prijateljstva neizostavan je detalj ovih naušnica koje su zbog simbolike ovoga kamena odličan poklon za sve voljene osobe, rođendane i sretne trenutke.
Vedra tirkizna boja čini ih neobičnima i chic te će oživjeti svaku kombinaciju, a nosit ćete ih svaki dan i u posebnim prilikama.
Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru…

Turquoise Infinite naušnice izrađene su od dvije niti od srebra koje se isprepliću u beskonačan krug i čine okosnicu ove kolekcije, a lijepi kamen tirkiz daje im posebnu dimenziju. Tirkiz koji se smatra simbolom mira, sreće i prijateljstva neizostavan je detalj ovih naušnica koje su zbog simbolike ovoga kamena odličan poklon za sve voljene osobe, rođendane i sretne trenutke. Vedra tirkizna boja čini ih neobičnima i chic te će oživjeti svaku kombinaciju, a nosit ćete ih svaki dan i u posebnim prilikama. Kolekcija je izrađena ručno u Hrvatskoj, a simbolizira sve ono neograničeno u nama, ljubav, prijateljstvo, snagu, vjeru…

Šifra proizvoda: iv-2791