Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Turquoise Semiprecious Mini Anchor ogrlica

Original price was: 99,00 €.Current price is: 79,00 €. PDV uključen u cijenu

Semiprecious Turquoise Mini Anchor ogrlica je ručno rađena ogrlica od pomno biranih materijala kao što je poludrago kamenje i detalja od pozlaćenog srebra. Ova ogrlica vedre tirkizne boje savršena je ljetna ogrlica, ali i kvalitetan i dugotrajan komad nakita koji ćete nositi cijele godine.
Mini privjesak sidra povezuje tirkizne nijanse u prekrasnu ogrlicu. Ako volite drugačije komade nakita i boje Semiprecious Turquoise ogrlica je izbor za vas, a impresionirat će i svakoga onoga koji ju dobije kao poklon.

Semiprecious Turquoise Mini Anchor ogrlica je ručno rađena ogrlica od pomno biranih materijala kao što je poludrago kamenje i detalja od pozlaćenog srebra. Ova ogrlica vedre tirkizne boje savršena je ljetna ogrlica, ali i kvalitetan i dugotrajan komad nakita koji ćete nositi cijele godine. Mini privjesak sidra povezuje tirkizne nijanse u prekrasnu ogrlicu. Ako volite drugačije komade nakita i boje Semiprecious Turquoise ogrlica je izbor za vas, a impresionirat će i svakoga onoga koji ju dobije kao poklon.

Šifra proizvoda: iv-2950