Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars

Twist Ogrlica

64,00 69,00  PDV uključen u cijenu

Twist ogrlica je izrađena od srebra finoće 925. Atraktivna  pletena ogrlica nosiva je u svim prilikama i uz svaku odjevnu kombinaciju. Popularni plet, odnosno tkanje ove ogrlice čini ju neodoljivo sjajnom i blistavom.
U našoj ponudi pronađite Twist ogrlicu u duljini od 40 cm koja prijanja usko uz vrat i duljini od 45 cm. Ukoliko je potrebno uz ogrlicu možete kupiti i ekstenziju kao dodatak kojim ju možete produžiti do 5 cm. Osim u srebru, možete birati i ogrlicu u nježnoj rozoj pozlati ili elegantnoj žutoj  18 karatnoj pozlati.

Twist ogrlica je izrađena od srebra finoće 925. Atraktivna  pletena ogrlica nosiva je u svim prilikama i uz svaku odjevnu kombinaciju. Popularni plet, odnosno tkanje ove ogrlice čini ju neodoljivo sjajnom i blistavom. U našoj ponudi pronađite Twist ogrlicu u duljini od 40 cm koja prijanja usko uz vrat i duljini od 45 cm. Ukoliko je potrebno uz ogrlicu možete kupiti i ekstenziju kao dodatak kojim ju možete produžiti do 5 cm. Osim u srebru, možete birati i ogrlicu u nježnoj rozoj pozlati ili elegantnoj žutoj  18 karatnoj pozlati.

Materijal:
925 srebro, 925 srebro s pozlatom

Šifra proizvoda: iv-3770