Naručite do ponoći 17.12. za isporuku do Božića. | Produljen rok za povrat i zamjenu. Uvjeti.

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 70€ NA PODRUČJU HRVATSKE

bars
new-store1-

Otvorili smo novi dućan u Dežmanovoj 4

Elegancija s minimalističkim potpisom Ive Viljevac Toš dobiva nastavak u centru Zagreba

Nakon najavljenog preseljenja poslovnice u Petrinjskoj 33 zakoračili smo u nove početke u Dežmanovom prolazu, predstavivši Vaš omiljeni nakit u besprijekorno uređenom ambijentu.

Ulica koja vodi prema bajkovitom Tuškancu omiljena je destinacija mnogih koji žele izbjeći gradsku gužvu, a lokacija je privukla i nas kako bismo svoj dizajn predstavili na pristupačnom, ali ekskluzivnom mjestu.

„Nisam slučajno odabrala baš Dežmanov prolaz za otvorenje nove poslovnice. Vjerujem da će moji klijenti cijeniti drugačiju atmosferu pomalo skrivene ulice u samom centru grada, a istovremeno uživati u prostoru u kojemu sam se i dalje vodila suptilnom estetikom i minimalizmom kako bi elegantan nakit po mjeri suvremene žene došao do izražaja. Jedna od rijetkih ulica u samom centru grada koja u blizini ima dvije garaže, na Tuškancu i u Ilici, omogućila je da se otvorimo i novim klijentima zbog čega ovo nije samo nastavak mojeg dosadašnjeg rada nego zaista novi početak“. – Iva Viljevac Toš

Samo godinu dana nakon otvaranja poslovnice u City Centru One West, prilika da detalje koji ostavljaju bez daha predstavimo u novom svjetlu spojila je najbolje od naših dosadašnjih iskustava. Briga oko uređenja mjesta na kojemu se susreću kvalitetan nakit, dobar ukus i nenametljiva elegancija pripala je talentiranoj sestri dizajnerice, Tei Viljevac Šarić, koja je i ovoga puta uspjela stvoriti prostor čistih linija i jednostavnih oblika, pri čemu je cijeli koncept uređenja usmjeren na dobivanje funkcionalnog prostora.

Harmoniju otvorenosti i jednostavnosti u kojemu do izražaja dolazi minimalistički nakit ne ometa niti jedan pomno isplaniran detalj, poput polica ovalnog oblika unutar zidova, ostavljajući prostor čistim i otvorenim. Poseban fokus stavljen je na predstavljanje brenda kroz poruke ispisane na zidovima kao dobrodošlica svima koji vlastitu individualnost ističu Iva Viljevac nakitom. Fokus na nakit postignut je i obiljem prirodnog svjetla koje dodatno naglašava nježnost i mirnoću, a kontinuitet održan prepoznatljivom estetikom, ne samo nakita, već i uređenja prostora sastavni je dio vizije brenda.

„Svoje klijente želim počastiti ljepotom i prije nego uđu u prostor, ali najvažnije mi je da im posjet mojoj poslovnici ostane upamćen samo po pozitivnom. Prioritet su mi zadovoljni klijenti, zbog čega smatram da ništa ne smijem prepustiti slučaju i vjerujem da brigom o nakitu, ali i prostoru u kojem ga izlažem, prvenstveno pokazujem veliko poštovanje prema svakome tko nas posjeti. Osim stilskih savjeta koje nudimo našim posjetiteljima, omogućili smo i predivno iskustvo kupovine u opuštenoj atmosferi i predstavljanje proizvoda koje izrađujem s ljubavlju u prostoru koje nadahnjuje i mene i i sve koji nas posjete.“ – Iva Viljevac Toš

Suptilni potezi i skriveni detalji i dalje dominiraju najpopularnijim domaćim nakitom a u novom prostoru u Dežmanovoj 4 inspiracija za nova dizajnerska ostvarenja izvire iz svakog kutka, nadamo se na radost svih Vas kojima će sada omiljeni nakit biti još dostupniji.

Kutijice sreće u kojima su skriveni najljepši komadi nakita od 925 srebra i čelika, osim u dvije poslovnice u City Centru One West i Dežmanovoj 4 dostupne su i na web stranici ivaviljevac.com, a za pomoć oko odabira te sve dodatne upite uvijek smo dostupni putem e-mail adrese: info@ivaviljevac.com.

Facebook